spacer image

Видеопросис ЕООД

ОСНОВНИ НАПРАВЛЕНИЯ НА ДЕЙНОСТИТЕ

ПРОЕКТИРАНЕ, ДИЗАЙН, ИЗГРАЖДАНЕ И ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА НА СИСТЕМИ ЗА:

  • Видеонаблюдение
  • Контрол на достъп
  • Пожароизвестяване
  • Видеодомофонни системи
  • Сигнално-охранителни системи
  • Периметрова охрана
  • Хотелски системи

ХАРАКТЕРИСТИКА

камера за видеонаблюдение Дейността на Видеопросис ЕООД е специализирана в областта на техническите системи за сигурност и охрана. От 2009 фирмата е вносител и представител на GENIE CCTV England – високотехнологични камери за видеонаблюдение, гарантирано качество от EU, достъпни цени, публикувани в нашия сайт. Предлагаме разнообразна гама от цифрови камери – IR, IP, Ден/Нощ, куполни, вандалоустойчиви, моторизирани, висока разделителна способност. DVR - 4,8,16 канала, H.264 компресия, Real Time, модерен софтуер, с голямо разнообразие от марки и вградени функции за удобство на клиента - AVTECH,Pinetron, Hikvision,Bosch и др.

видео домофонОт тази година Видеопросис ЕООД е вносител на Kenwei – изключително модерни и елегантни цветни видео домофони – камери и монитори. Външните тела са за от 1 до 100 абоната, както и с вграден контрол на достъп. Мониторите са 3.5" /7” / 9” TFT-LCD дисплей с богато меню и разнообразие от вградени функции. Предлагаме и черно-бели COMMAX видео домофонни системи.

Системите за контрол на достъпа са модели на CDVI, HUNDURE, Anviz, ZKS, с вградени биометрични/безконтактни четци, вертикални/хоризонтални, с вградена клавиатура, вандалоустойчиви, влагоустойчиви, с модерен софтуер.

За защита на Вашия периметър предлагаме интелигентни детектори и микровълнови бариери, специализирани системи за проследяване и детекция Ioimage и др.

Нашите хотелски ситеми за контрол на достъп са с възможност за отключване чрез смарт карта, магнитна карта или механичен ключ, лесни за монтаж, здрава конструкция, подходящи за луксозни хотели, изключително добри цени.

Сигнално-охранителна техника, с която работим е PARADOX, BOSCH. Контролните панели са Spectra, Digiplex, безжични Magelan. Предлагаме голямо разнообразие от датчици - акустични, обемни, Bus технология, както и безжични. Включваме обектитте към фирма-охранител по избор на клиента – Асо Пирели, Боду Сот, Сот 161, Секюрити Холдинг и др.

 

ПРИНЦИПИ НА РАБОТА

Всяка оферта и система е индивидуална, съобразена с техническите параметри на обекта и изискванията на клиента.

Извършваме оглед на място /безплатен за клиента/, всеки детайл се взима под внимание.

Специалистите на фирмата са със средно и висше техническо образование, квалифицирани и обучени.

Изграждането на системите се извършва съгласувано и във време удобно за клиента.

В представителния офис на фирмата се правят демонстрации на място, за да може клиента да се запознае предварително с продукта, който купува.

Извършваме доставки на техника до всяка точка на страната, по куриерска фирма по избор на клиента, с наложен платеж, до 24h.

Фирмата осигурява гаранционна подръжка до 2 години, извънгаранционнен сервиз, както и услугата „Абонаментна техническа поддръжка”.

Можете да се свържете с нас по e-mail, телефон или заповядайте на място в представителния офис в удобно за Вас време. Ние Ви очакваме.

spacer image
spacer image